Hvad er stress?

Stress er en mental overbelastning og er i sig selv ikke farligt, men er kroppens sunde reaktion på en usund situation. Dog skal man ikke negligere symptomerne, men derimod søge hjælp, råd og vejledning.

Det er kroppens naturlige alarmberedskab, men hvis ikke kroppen får ro til at genopbygge, og hvis vi ikke lytter til kroppens alarmsignaler, kan vi rammes af stress, hvor kroppen sender os fysiske signaler og forværring af kroniske sygdomme.

Det kan jeg hjælpe dig med

Gennem samtaler kan jeg rådgive og vejlede dig til at finde balance og vejen ud af din mentale overbelastning.

Jeg tager udgangspunkt i din situation og hjælper dig med at kortlægge dine symptomer, og giver dig værktøjer til at håndtere det, der forårsager overbelastningen.

I et forløb hos mig får du:

  • rådgivning og vejledning
  • rådgivning om en evt. sygemelding
  • afdækket graden af overbelastningen
  • en bedre forståelse af krop, sind og sjæl
  • værktøjer til at finde balancen igen

Du vil også lære at sætte grænser, sige fra, og lytte til dig selv, så du kommer tilbage på rette vej.

Samtaler i trygge rammer

Jeg er autentisk, aktivt lyttende og fuldt nærværende i vores samtaler. Udover den ro, jeg medbringer i vores sessioner, er mine lokaler indrettet for at skabe de bedste vilkår for at du kan føle dig tryg og finde ro.

Hvor længe varer en session?

En session varer 90 minutter, altså 1,5 time.

Mine sessioner varer 90 minutter, så vi sikrer, at vi kommer så godt rundt, som muligt, hvor du også får lov til at lande og blive sendt godt afsted uden stress. I hver session får du også de rette værktøjer indtil vi ses igen.

Book en gratis og uforpligtende afklaringssamtale her

Hvordan er første samtale?

Ved den første samtale bliver du budt velkommen i trygge og varme rammer. I løbet af de 90 minutter, vi har sammen kommer vi både omkring graden af belastningstilstanden, altså hvor stresset, du er og får lagt en plan for det videre forløb.

Vi også afdækker hvilke stresssymptomer, du har, og hvad der udløser din stress.

Alt sker selvfølgelig i et fortroligt rum, og alt hvad du deler, kommer ikke ud fra min praksis døre.

Book en gratis og uforpligtende afklaringssamtale her

Gratis rådgivning

Du har også mulighed for at starte med gratis afklarende telefonsamtale, hvor jeg kan fortælle lidt om et forløb hos mig, hvad jeg kan tilbyde dig, og hvor du samtidig kan vurdere, om du ønsker et videre forløb.

Book en gratis og uforpligtende afklaringssamtale her