Mit navn er Cecilie Winge

Jeg har mere end 30 års erfaring som leder for flere store brands og har stor erfaring med, hvad et godt arbejdsliv er, hvordan en god leder er, og hvordan gode teams fungerer, men bestemt også hvad der ikke er godt. 

Jeg har selv været ramt og har lært vigtigheden af, hvad den rette rådgivning og vejledning kan gøre i forbindelse med stress eller bedre beskrevet “mental overbelastning”. 

Jeg valgte derfor at uddanne mig som certificeret stresscoach og bruge denne viden og indsigt til at hjælpe andre. 

Jeg kommer fra en stor sammensat familie, hvor hjertevarme og imødekommenhed er i højsædet. Vores samtaler vil være præget af den hjertevarme, humor, autencitet og ro, som også beskriver mig bedst som person. 

Jeg vil se dig, som du er og guide dig igennem din rejse til at få det bedre.

Det kan jeg hjælpe dig med

Gennem samtaler kan jeg rådgive og vejlede dig til at finde balance og vejen ud af din mentale overbelastning.

Jeg tager udgangspunkt i din situation og hjælper dig med at kortlægge dine symptomer, og giver dig værktøjer til at håndtere dét, der forårsager overbelastningen.

I et forløb hos mig får du:

rådgivning og vejledning
afdækket graden af overbelastningen
en bedre forståelse af krop, sind og sjæl
værktøjer til at finde balancen igen

Du vil også lære at sætte grænser, sige fra, og lytte til dig selv, så du kommer tilbage på rette vej.

Det siger tidligere klienter:

“Meget trygt forløb, hvor jeg følte mig set hele vejen igennem og hvor Cecilie har været skarp til at se hvor jeg var og hvor hun skulle guide mig hen, så jeg fik det bedre. Hun har løftet mig helt nede fra, men det har synes ubesværet for hende. Et forløb der har været og er som en rejse i, at lære sig selv at kende og kunne mærke sig selv, så det i langt højere grad er muligt at finde balance.”

Camilla