Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg møder dig autentisk, aktivt lyttende og fuldt nærværende . I vores samtaler er der fokus på at afdække graden af overbelastning samt opnå en større ro. I et forløb hos mig bliver du i stand til at mærke egne behov og grænser.
Jeg hjælper dig med værktøjer til at kunne implementere dine nye indsigter i dig selv i praksis.

Få redskaber til at forblive stressfri

I vores samtaler vil du få en række redskaber til at håndtere din nuværende situation og sammen lægger vi en strategi til, hvordan du kan modstå fremtidige stresspåvirkninger.

Stress er en uundgåelig del af livet, men det er måden, vi håndterer den på, der er altafgørende for, hvordan vi kommer videre. Ved at anvende de rette redskaber, sikrer du, at du forbliver stressfri.

Husk dig selv om dine værdier

Jeg tager udgangspunkt i din situation og hjælper dig med at kortlægge dine symptomer, og giver dig værktøjer til at håndtere dét, der forårsager overbelastningen.

I et forløb hos mig får du:

RÅDGIVNING OG VEJLEDNING
AFDÆKKET GRADEN AF OVERBELASTNINGEN
EN BEDRE FORSTÅELSE AF KROP, SIND OG SJÆL
VÆRKTØJER TIL AT FINDE BALANCEN IGEN

VÆRKTØJER TIL AT FORBLIVE STRESSFRI


Kontakt